El Rossinyol Nou compromès amb la sostenibilitat

Logo BIOSPHERE

El Rossinyol Nou és una de les primeres empreses de turisme del Vallès Occidental  amb el distintiu BIOSPHERE.

L’ Instituto de Turismo Responsable (ITR) va lliurar el passat 13 de març els distintius a les 245 empreses de la província de Barcelona que ens hem adherit a un model de turisme responsable i sostenible a nivell social i ambiental. Llegir nota de premsa

Aquest distintiu representa un compromís per part del Rossinyol Nou a seguir unes directrius i manuals de bones pràctiques. La seva validesa és fins al desembre del 2018 i s’anirà prorrogant mentre es compleixin els requisits d’adhesió.

Carta-Mundial-de-Turismo-Sostenible-20

Per altra banda vam renovar fins al 2020 el distintiu de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) que atorga la Fedreración EUROPARC. Aquest distintiu de turisme sostenible té un impacte major en els temes relacionats amb el medi ambient i la protecció dels espais naturals protegits que són bàsicament el nostre àmbit de treball tant amb escoles com amb particulars i entitats.

Com a empresa creiem fermament que el turisme és molt important per a l’economia local i per aquest motiu aquests dos distintius de qualitat ens serveixen per a treballar d’una forma més respectuosa amb el nostre entorn, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Des del Rossinyol Nou volem agraïr a totes les persones que han fet possible que al dia d’avui puguem presumir d’aquests dos distintius.

Els petits canvis són poderosos!

Jordi Llobet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *