El Bus Parc, accés sostenible.

Transport públic als espais Naturals

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac ja torna a ser accessible amb el transport públic integrat. Amb les línies de FGC (estació Terrassa) o amb Renfe (estació Terrassa Nord) tenim accés a la parada del Bus Parc que ens porta fins a Mura i Talamanca passant pel Coll d’Estenalles.
Aquest transport llançadora ens permet realitzar rutes transversals pel Parc Natural sense haver de fer itineraris circulars. Fins i tot ens permet creuar la serra d’oest a est enllaçant amb la línia de bus a Sant Llorenç Savall on trobem parada a l’entrada de la Vall d’Horta (pont de la Roca) o al mateix poble.
Aquest transport és totalment compatible amb els abonaments integrats de transport públic com és la T-10 i la T-mes.
Per a consultar les tarifes i parades del Bus Parc podeu consultar web bus-parc
Horaris Bus Parc
Horaris Bus Sant Llorenç Savall:

Itineraris recomanats:

Del Camí Ral a Mura. Iniciem l’itinerari a la parada del Bus Parc a la Barata i prenem el camí Ral que ens porta fins a Castellsapera, en aquest punt deixem el camí Ral i continuem pel GR5 cap a Coll de Tres Creus per arribar a la Coma d’en Vila . En aquest punt una alternativa és anar cap a Coll d’Estenalles per tornar amb el Bus Parc o bé es pot continuar la ruta fins a Mura pel camí de les Coves de Mura.

De la Torre de l’Àngel a la Vall d’Horta. Iniciem l’itinerari a la parada del Bus Parc de la Torre de l’Àngel i ens dirigim cap a Can Robert per pujar a la Mola pel camí de Can Pobla. Un cop al cim de la Mola anem cap al Morral del Drac. Aquí segons la ruta podem continuar cap al Montcau i enllaçar amb Coll d’Estenalles o bé amb la Canal del Llor per baixar cap a la Vall d’Horta. L’altre alternativa és des del Morral del Drac baixar per la Canal de Santa Agnès fins a la Masia del Dalmau per després continuar per la riera seca fins a l’àrea d’esplai de les Arenes on trobem la parada del Bus de Sant Llorenç.

Tots dos itineraris es poden fer amb menys de 6 hores.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *