Política de Privacitat

1. ÀMBIT D’APLICACIÓ

L’empresa ROSSINYOL NOU es compromet a respectar la privacitat de les persones que visiten i utilitzen el seu web, la pàgina principal del qual es troba a l’adreça www.rossinyolnou.cat (el “Portal”).
La present Política de Privacitat té com a finalitat informar a l’usuari sobre el tractament de les dades personals que es recullen a través del Portal i dels serveis associats a aquest, de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de Dades de Caràcter Personal, la normativa que la desenvolupa i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.
La utilització del Portal o de qualsevol dels seus serveis associats implica l’acceptació per l’usuari de les disposicions contingudes en la present Política de Privadesa, i que les seves dades personals siguin tractades segons s’estipula en la mateixa.
La present Política de Privacitat forma part integrant de l’Avís Legal del Portal.

2. CONSENTIMENT AL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS DE L’USUARI

En compliment de la Llei 15/99 LOPD, les dades personals de l’usuari seran incloses i conservades en un fitxer propietat de ROSSINYOL NOU. El tractament d’aquestes dades es destinarà al desenvolupament i execució de la venda, a l’atenció personalitzada i a la promoció de productes i serveis propis del ROSSINYOL NOU.

ROSSINYOL NOU tractarà les dades amb màxima confidencialitat, sense efectuar cessions o comunicacions a tercers al marge de les assenyalades per la normativa vigent.

ROSSINYOL NOU podrà efectuar enviaments, per mitjans electrònics, de comunicacions comercials i ofertes i concursos promocionals. Alhora, l’usuari podrà exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació de les seves dades adreçant-se a ROSSINYOL NOU, a través de l’adreça de correu electrònic info@rossinyolnou.cat .

En l’àmbit del servei d’experiències, si un Usuari comenta una determinada experiència o una altra publicació, les seves dades podran ser publicades al Portal.

ROSSINYOL NOU aprovisionarà l’usuari que es registri a www.rossinyolnou.cat de contrasenyes personals. L’usuari ha de mantenir sota la seva exclusiva responsabilitat les contrasenyes, i assumeix, per tant, els danys o conseqüències que es derivin de la revelació del secret. Per raons de seguretat, la contrasenya d’accés telemàtic als serveis vinculats al portal www.rossinyolnou.cat podrà ser modificada per l’usuari en qualsevol moment. L’usuari haurà de notificar immediatament a ROSSINYOL NOU, a través de l’adreça de correu electrònic info@rossinyolnou.cat o bé trucant al 661 165 995, qualsevol ús no autoritzat de la seva contrasenya.

3. CONFIDENCIALITAT I SEGURETAT

ROSSINYOL NOU tractarà les dades personals dels Usuaris amb total confidencialitat.

ROSSINYOL NOU informa que adoptarà les mesures tècniques per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat de les dades.

4. QUALITAT DE LES DADES

Els Usuaris garanteixen que les dades personals aportades són verdaderes. Els usuaris seran els únics responsables de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que es pogués ocasionar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

5. DRETS DE L’USUARI

D’acord amb el que disposa la LOPD, l’usuari en qualsevol moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació, i oposició davant del ROSSINYOL NOU.
Per facilitar l’exercici d’aquests drets es facilita en totes les comunicacions un enllaç de sol•licitud de baixa que redundarà en l’eliminació immediata de les dades personals de l’usuari de la nostra base de dades.

Tanmateix es disposarà d’una adreça de correu per a facilitar la baixa voluntària de les dades de l’usuari a info@rossinyolnou.cat
6. ALLOTJAMENT DE DADES

Per raons tècniques i de qualitat de servei, ROSSINYOL NOU es troba allotjat en els servidors de l’empresa CDmon. Per les mateixes raons, la prestació del servei de subscripció per correu electrònic i enviament de newsletter s’efectua des de les instal•lacions de l’empresa MailChimp.
Tant CDmon com Mailchimp es troben adherides als principis de “Port Segur” (Safe Harbor), d’acord amb la Decisió 2000/520 / CE de la Comissió de 26 de juliol de 2000 el que les converteix entitats amb un nivell adequat de protecció a efectes de la LOPD.

7. SEGURETAT SSL

ROSSINYOL NOU utilitza tècniques de seguretat com ara tallafocs, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l’objecte d’evitar l’accés no autoritzat a les dades. Per aconseguir aquesta finalitat, l’usuari accepta que el Titular obtingui dades per a la corresponent autenticació dels controls d’accés.
Tot procés de contractació o que comporti la introducció de dades personals de caràcter alt seran sempre transmesos mitjançant protocol de comunicació segura SSL a través de la passarel•la de pagament , de tal manera que cap tercer tingui accés a la informació transmesa via electrònica.

8. GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc, una companyia amb oficina principal amb direcció 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar al website a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús del website (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del website, recopilant informes de l’activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del website i l’ús d’Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google.