Qui som?

Qui som?

El Rossinyol Nou és una empresa que ofereix experiències turístiques, culturals i d’oci dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.  La nostra oferta s’especialitza en el sector educatiu i el turisme actiu. Els nostres clients són centres de primària i secundària, públic familiar, AMPES i empreses que volen activitats originals.

La naturalesa ens ofereix grans paisatges però també petits detalls

SONY DSC

L’equip.

Som un equip format per professionals de diferents àmbits com la biologia, la història i l’enginyeria. Tot l’equip compartim dues prioritats, l’estimació per la natura i la passió per l’ensenyament.

Un mestre és una brúixola que activa els imants de la curiositat, el coneixement i la saviesa en els alumnes. 

Ever Garrisson

Què fem?

En l’incomparable marc del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac realitzem itineraris a mida i tours en Segway per a particulars i empreses. També organitzem activitats lúdiques i gimcanes per a un públic familiar.

Organitzem crèdits de síntesi dirigits a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO així com itineraris de descoberta i tallers des de cicle infantil  a secundària.

Oferim experiències úniques per tal de conèixer la natura que ens envolta

Compromesos amb la Sostenibilitat.

Sóm una empresa compromesa amb el medi ambient. Vetllem per a reduir l’impacte de les activitats realitzades dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, a través d’un procés intern de millora contínua i un consens amb els agents implicats en la gestió del Parc.

Des del 2014 que hem participat en la Carta Europea de turisme sostenible i al 2018 amb el segell de qualitat Biosphere.